Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 11-01-2014 18:04:28
Computers & Telefonie

Tv opnemen

Als ik http://www.techzine.nl/reviews/917/5/ac-ryan-playondvr-hd-het-gebruik.html">deze review mag geloven dan gaat dat inderdaad niet werken.
[quote]zoals eerder aangehaald beschikt de dvr over een dual dvb-t-tuner. deze dvb-t standaard wordt in nederland maar door één aanbieder aangeboden, en dat is kpn met digitenne. echter gebruikt kpn ook weer een aangepaste versie, er is namelijk een cam-module die zorgt voor de decryptie van het signaal. deze is echter niet aanwezig in de ac ryan playon dvr hd. ook de dekking van digitenne is nog niet optimaal en de beschikbare bandbreedte is ook nog gering, waardoor opnemen via digitenne in hd ook onmogelijk is gezien digitenne nog geen hd aanbod heeft. het enige wat dat nog over blifjt zijn de publieke zenders (nederland 1, 2 en 3), deze worden namelijk wel gratis uitgezonden via dvb-t.

de kleine antenne die ac ryan heeft meegeleverd bleek echter niet in staat te zijn om het signaal van de publieke omroepen te ontvangen. we kregen maar geen signaal te pakken, we hebben enkele uren diverse capriolen uitgehaald maar de signaalsterkte bleef volgens het apparaat op het nulpunt staan. wellicht is een betere antenne een oplossing of een andere stad en zodat je in elk geval de publieke zenders nog kan ontvangen.