Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alrik - 12-01-2014 13:23:44
Voeding & Gezondheid

Eigen risico voor trekken verstandskies

@ hippo
hier heb ik al eerder een beetje sarcastisch op gereageerd, maar dan nu toch maar even serieus. het trekken van deze verstandskies was redelijk gecompliceerd om meerdere redenen.
- hij lag gedeeltelijk onder de andere kiezen.
- hij lag gedeeltelijk onder bot wat verwijderd moest worden.
- hij lag tegen mijn aangezichtszenuw aan.
vooral dit laatste is een belangrijk punt. de kies moest geslepen en gebroken worden zonder de aangezichtszenuw te beschadigen. zou deze namelijk beschadigen is de kans groot gedeeltelijk het gevoel in de kaken en tong te verliezen.
dat een tandarts zich daar de vingers niet aan wil branden, kan ik begrijpen.

@ kje
dit is inderdaad ook precies hoe ik het bekijk. ik begrijp volledig dat de ontvangen zorg normaal gesproken onder de basis zou vallen, en dat hierop het eigen risico van sprake is. echter doen mijn polisvoorwaarden anders overkomen en kan ook niks vinden dat dit tegenspreekt.
ik beroep me dan ook op de door hun opgestelde voorwaarden.

@ manwijf
de term ziekenhuiszorg heeft ook bij het ziekenhuis zelf voor vraagtekens gezorgd. zij beweren ook de declaratie te hebben gespecificeerd naar mijn zorgverzekering, echter beweerd ditzo anders. dit laat ik verder even in het midden aangezien ik het in mijn bezwaar alsnog specificeer.
een dbc code heb ik niet ontvangen van het ziekenhuis, wel een agb code en uitleg wat zij precies bij mij hebben gedaan. in deze uitleg staan alle punten die u onder de dbc code noemt, en ga er dus vanuit dat dit duidelijk moet zijn.


iedereen weer bedankt voor de reacties.
ik heb inmiddels het bezwaarschrift opgesteld. maandag zal ik deze uitprinten en op de post doen. de uitkomst laat ik uiteraard weten.