Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 15-01-2014 12:54:44
Computers & Telefonie

Misbruik van naam op internet pagina te verwijderen?

Als je kunt aantonen dat het werkelijk om jou gaat, bv omdat er meer informatie bij staat die specifiek verwijst naar jou, kun je de desbetreffende website aanschrijven met een verzoek tot verwijderen. als redelijkerwijs aannemelijk is dat iemand jou heeft opgegeven, zonder dat je dat zelf wilde, wordt zo'n verzoek meestal wel ingewilligd.

dat wil dan nog niet zeggen, dat je ook bij google niet meer te zien bent. moet je weer een apart verzoek voor indienen. bij doorklikken is er over jou dan in ieder geval niets meer te vinden.

ik heb geen idee welk email/postadres zij hebben, want google is niet scheutig met contactgegevens heb ik zelf al eens ondervonden. mocht iemand daar een adres van hebben, hou ik me aanbevolen.