Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

r.kemperman
r.kemperman - 15-01-2014 18:42:05
Computers & Telefonie

Misbruik van naam op internet pagina te verwijderen?

Zoals vermeld is dit gewoon een onzin website.
ik heb me kapot gelachen bij mijn uitkomsten
als iemand jouw sollicitatie naar aanleiding van deze site afwijst, dan is het ook niet verstandig om bij dit bedrijf te werken.

er zijn drie soorten sites:
* funsites, waar deze onder vallen. geven totaal geen goede gegevens
* zoeksites, zoals google en wieowie.nl, maar ook de telefoongids. eenmaal hierin opgenomen is het heel moeilijk om hier weer uit te komen. kost je heel veel moeite.
* datasites, zoals facebook, linkedin. vaak kan je het wachtwoord opvragen door op het profiel je eigen gegevens in te vullen bij wachtwoord vergeten. vervolgens kan je dan de pagina aanpassen of het profiel verwijderen. (persoonlijk zou ik hem aanpassen, zodat hij niet opnieuw met jouw gegevens geopend kan worden) of je kan contact opnemen met de eigenaar / klantenservice en met enig volhouden verwijderd worden