Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2005 17:20:34
Voeding & Gezondheid

Groenten zelf invriezen

om nu eindelijk een eenduidig antwoord te geven:


nee, het moet/hoeft niet. bacterien zitten toch al op de groente en blancheren is zo kort, dat lang niet alles doodgaat. uiteindelijk zal je het wel wat langer kunnen bewaren, maar 4 maanden is gewoon goed te doen. u hoeft nergens bang voor te zijn, als uw vriezer naar behoren functioneert (-18 graden).


het belangrijkste verschil is dat groente slapper wordt als je het zonder blancheren invriest. da's alles.


brynnar