Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2005 18:33:18
Voeding & Gezondheid

Groenten zelf invriezen

Na alle antwoorden wil ik graag ook nog een "duit" in het -diepvries-zakje doen: de kans op die bacterieën groeit uiteraard weer bij het ontdooien, omdat e.e.a. dan weer blootgesteld wordt aan buitenlucht en alle aanverwante bijkomende zaken voor/tijdens bereiding. eigenlijk net zoals bij vlees. dus: ontdooien in de koelkast, bereiden/snijden op een aparte plank, voldoende verhitten etc.etc. u kent waarschijnlijk al die regels wel...........(maar ik wil geen heilig boontje zijn, bij mij schiet zoiets d'r ook wel eens bij in). met vriendelijke groe(n)te,