Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abdelmakr - 21-01-2014 17:27:49
Auto & Vervoer

Rdw

Ik had alle twee de afspraak gemaakt bij het rdw keuringsstation. de eerste afspraak was voor de wok melding maar het was niet duidelijk op de site onder welke categorie het moest. daar kreeg ik bij het rdw keuringsstation uitleg over en daarna moest ik thuis een andere afspraak maken.

maar wanneer een auto een wok melding heeft komt er bij de garage te staan dat de auto eerst bij het rdw keuringsstation gekeurd moet worden voordat de apk uitgevoerd kan worden. je kan de auto dan ook niet verzekeren. ik wou de dag van de wok keuring de auto ook apk laten keuren maar dan moet je een andere afspraak maken.

na de eerste afspraak bij het die in de verkeerde categorie werd gemaakt werd ik naar huis gestuurd en daarna is gelijk ook een boete gestuurd uit het register die boete kreeg ik 2 weken later in de brievenbus.