Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 22-01-2014 11:32:51
Geldzaken & Recht

Bezwaar aantekenen beschikking

Het gaat om een automatische scan bij de rdw, die direct kunnen zien of aan een voortuig op naam een verzekering zit.

hoe de overtreding geconstateerd wordt, doet niet ter zake. als je die lijn doortrekt, zou er dus een boetebedragverschil ontstaan als de pc de boete ontdekt ipv een mens en zouden er nog vele malen meer onzinnige rechtszaken zijn.

het gaat eenvoudigweg om het feit, dat "men" dit in eerste aanzet een kleine fout vindt. en het zal vaak door een vergissing/onwetendheid ontstaan, maar het gaat om zoals op zondagavond zo vaak gezegd is/wordt: de gevaarzetting. àls er iets gebeurd bij niet verzekerd zijn, en er ontstaat schade kan je dat op levenslang betalen komen te staan. en dát wil niemand. toegegeven, het is een behoorlijke boete. maar door dit systeem is toch wel "het gros" van de nederlandse verkeersdeelnemers verzekerd. want als je zelf slachtoffer bent, vindt je het ook prettig als de tegenpartij verzekerd is. als die dat niet is, is het vaak veren plukken van een kikker. willen we dat?