Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alk
alk - 22-01-2014 14:51:07
Geldzaken & Recht

Verkeerd rekeningnummer gegeven, bedrijf stort geld niet terug!

@ tijger1, woensdag 22 jan 2014, 12:20
regels kunnen veranderen maar in 2007 heeft mijn partner op deze wijze een terugboeking bij ing gekregen. dit betrof een afschrijving van ing naar de voormalige postbank. in 2008 had mijn dochter het met een afschrijving van rabo naar de voormalige postbank. het kan zijn dat daarna het veranderd is maar in beide gevallen staat er letterlijk op het afschrift "naam/nummer stemmen niet overeen".

blijft nog steeds het gegeven dat de banken de elfproef doen. http://nl.wikipedia.org/wiki/elfproef.
vergis je je één cijfer dan maak je geld over naar een niet bekend rekeningnummer en komt het automatisch terug.

heb nog even bij brillen24 gekeken. deze site vermeld nergens een adres. het telefoonnummer is anoniem. het bijbehorende adres is niet in de gouden gids of het telefoonboek te vinden.

reden voor mij om hier nimmer zaken mee te doen.

siri89, misschien handig als je verhaal op de facebookpagina van brillen24 gaat zetten. dan wil een bedrijf wel eens van gedachten veranderen.