Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 23-01-2014 12:55:42
Computers & Telefonie

Wirwar van virusscans

[quote=gompy2 schreef op maandag 20 jan 2014, 18:35][quote=vr1944 schreef op maandag 20 jan 2014, 16:13]
op het moment dat windows 8.1 uitkwam was windows defender want zo heet dat programma weer , de enige goed werkende av.alle andere av's zijn naderhand gepatcht voor gebruik in windows 8.1.dus alle links naar av tests zijn voor oudere besturingen en dus waardeloos voor 8.1 en houden ook geen rekening met de standaard verbeterde beveiliging van windows 8.1.bij normaal gebruik is windows defender een prima beschermer.
beste vr1944.
zoals een aantal anderen schrijf jij ook hier de grootst mogelijke kul.
voor jou ook het advies, verdiep je eerst eens in de materie en laat dan je onzin los op een forum waarin je geacht wordt een goed advies te geven over een serieus onderwerp als een virusscanner.
het feit dat je van geen toeten of blazen weet bewijs je al door te beweren dat av tests alleen voor oudere systemen bedoeld zou zijn en dat windows 8.1 door zijn, wat jij beweerd, verbeterde beveiliging op zich al veilig zou zijn.
als je op de link zou klikken die ik en aurora hebben gegeven zou je kunnen zien dat er voor elke windows versie, dus windows-xp, windows-vista, windows-7 en ook windiws-8, aparte tests zijn, en je begrijpt ook helemaal de werking van computervirussen en andersoortige malware en de bestrijding daar van totaal niet...

we laten het hier maar bij, ik hoop alleen dat vragensteller zich niet door dit soort onzin laat leiden.

[quote=ron530 schreef op maandag 20 jan 2014, 16:41]testlabs zijn vaak commercieel bezig ook wel logisch want ze worden gesponsord door fabrikanten die betaalde producten op de markt brengen. in een grijs verleden gingen er geruchten dat een aantal van die fabrikanten zelf virussen ontwikkelden en pc's daarmee infecteerden om de omzet op te krikken. ze deden persberichten uitgaan die door de media werd opgepikt en hoe kan het ook anders een dag later was er een update om die virus te verwijderen. mse is bij normaal pc gebruik afdoende.
echt niet te geloven dit.

friedrich von schiller, duits filosoof geboren in 1759 schreef eens:
"tegen zulke domheid strijden zelfs de goden vergeefs".

man als je nu geen onderbouwde beweringen kunt doen, ga dan lekker vissen, dan breng je een systeem van een ander ook niet in gevaar met je ongebreidelde quatsch...

ik zou graag willen gompy2 dat je ron530 nooit meer het advies geeft om te gaan vissen. ik kan niet goed vissen en vraag altijd anderen om advies om de grootste vis aan de haak te slaan. als hij me dan moet adviseren denk ik dat ik eerst zwemles moet nemen.