Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

who cares
who cares - 24-01-2014 15:21:04
Computers & Telefonie

Internet explorer pagina blank

[quote=crewmember schreef op vrijdag 24 jan 2014, 09:02][quote=macwouter schreef op vrijdag 24 jan 2014, 01:14][quote=crewmember schreef op donderdag 23 jan 2014, 16:36][quote=bettyboop99 schreef op donderdag 23 jan 2014, 10:01]beste brolga, om voor eens en voor altijd van deze windows ellende af te zijn raad ik je aan om een apple computer te kopen. ik geef toe dat het enige aanpassing vergt om te wennen oaan de andere werkwijze op een appl e, maar ik verzeker ja, na een half jaar wil je niets anders meer. ja ik moet je gelijk geven dat apple computers behoorlijk aan de prijs zijn maar ze zijn het dubbel en dwars waard.

veel succes.

betty boop 99

wat is dit nou weer voor slechte (en onware) oplossing?

ik heb een imac ,maaaaar ik heb een bootcamp erop dus apple en win7 met ie11 ,draait als een zonnetje ,ik kan niet wennen aan apple ,dus houden zo, heel stabiel ,dus het is allemaal heel persoonlijk.

have a nice day

ik vind dat ze wel gelijk heeft.wie gebruikt nu nog ie en bing dat is toch vragen om moeilijkheden. het is zo jaren 90 en allang achterhaald. als je over xp praat ok maar daarna is het niet veel meer geworden met dat klote systeem en het zogenaamde register waar je eerst honderden verschillende tooltjes voor nodig hebt om het op te schonen en dan moet je ook maar geluk hebben dat je ook weer geen virus oploopt.lang leve microsoft met in de aanbieding windows 8.1 met zijn blokkendoos waar ook weer niemand op zit te wachten als je google raadpleegt.


off topic:
persoonlijk voor mijn doeleinden vind ik windows nog steeds de beste oplossing is als operating system.
vooral omdat je bij apple de hoofdprijs betaald voor de hardware die ook niet te upgraden is. zo is een macbook is toch al snel 25 tot 50% duurder dan een windows laptop voor dezelfde specs. en kan je er vrijwel geen upgrades op uitvoeren.
als je zelf een beetje handig ben en je windows pc te traag wordt, koop je een nieuwe cpu en wat ram geheugen van 300 euro. bij apple kan je hele systeem de prullenbak in en kan je een nieuwe halen van 1000+. precies zoals apple wil.

nu game ik veel en zit ik in de techniek waar ik veel grafische programma's gebruik. dus windows en linux liggen zowieso meer in mijn straatje. je zag ook altijd de engineering kant van de universiteit iedereen op windows/linux werken, de ict kant allemaal op lenovo thinkpads met linux en de multimedia kant hadden allemaal macbooks. wel tekenend voor de verschillende bedrijfstakken denk ik.


ook nog even wat mythes de wereld uit helpen:
register hoef je niet op te schonen, mac's krijgen ook virussen, bijna niemand op windows gebruikt ie of bing, het w8 startscreen is inderdaad niet heel goed bedacht maar verder is w8(.1) de snelste en beste windows tot nu toe.