Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 24-01-2014 15:31:36
Auto & Vervoer

Van autisme verdacht na zakken examen cbr

Hoi poekibinka,

op een forum als dit kan je allerlei reacties verwachten. jij klinkt goed gebekt hier, maar hoe is dat met je zoon? kan hij zijn eigen boontjes al doppen?

ik hoop voor jou en je zoon vurig dat er binnenkort wel een goed verlopen rijexamen wordt gedaan. een positief en ontspannen vooruitzicht. ik las dat je het woord faalangst zelf gebruikte. mij lijkt het belangrijk dat zoonlief zelf in de smiezen krijgt dat hij faal-angstig is (als dit is vastgesteld door een psycholoog tenminste) en er iets tegen gaat ondernemen, hij zal er zeker vaker last van krijgen, zoals bij een sollicitatie.

dus vergeet die hele examinator. een rechtszaak beginnen wegens discriminatie kost jullie geld en de rdw (de overheid dus) betaalt rechtszaken altijd uit de staatskas. richt je op het doel. examen halen en de (persoonlijke) belemmeringen wegnemen.

succes,
erky