Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 24-01-2014 16:21:12
Geldzaken & Recht

3 keer geflitst in 5 minuten

Zonnetje, u zet nu precies iets neer wat totale onzin is, je kunt het hele wetboek er wel bijhalen maar er is een feit en dat is dat to gewoon veel te hard heeft gereden en daar zal hij voor moeten bloeden. dat hele geneuzel van "ik ben maar een student" doet daar niets aan af, hij zal gewoon moeten dokken en terecht.
alles maar met uitzonderingsposties behandelen bevorderd bepaald niet de veiligheid op onze wegen, zo'n idioot met pappies auto onder zijn reet die zich nog niet kan gedragen op de weg zal jouw zus doodrijden, denk je dan nog zo mild?
hoe moeilijk is het je normaal te gedragen en als een grote vent je verlies te nemen als je er zelf voor kiest het haantje uit te hangen met de auto van pappie, kom op zeg.