Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 24-01-2014 17:16:53
Geldzaken & Recht

3 keer geflitst in 5 minuten

Hoe moeilijk is het nou te begrijpen: je rijdt te hard, je blijft te hard rijden op een snelweg waar voor mijn part 100 flitsers staan, je ziet de borden en blijft kachelen. of je nou over 1 of 20 km telkens geflitst wordt, je bent en blijft telkens in overtreding omdat op die weg de aangegeven snelheidslimiet geldt. ald je dat na 1 of 5 km nog niet in de gaten hebt wil zeggen dat je nodig opnieuw je rijbewijs dient proberen te gaan halen. waarom staan die borden daar nou en vooral: waarom hou je je niet aan die aangegeven maximum snelheid. hoe ontzettend oliebotendóm moet je zijn om dat niet te kunnen/willen begrijpen?
echt, soms denk ik wel eens dat de gemiddelde klager op dat vlak wel ueberhaupt geschikt is om een rijbewijs te mogen hebben.
ik zeg nergens dat ik het met de regelgeving op zich eens ben, ik zou niet durven, ik zeg enkel dat je maar moet bloeden als je de genoegzaam bekende regels aan je betonnen voet lapt. en als je dat doet moet je ook zo sportief zijn om het resultaat van je eigen daden te aanvaarden.