Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 24-01-2014 18:27:54
Auto & Vervoer

Van autisme verdacht na zakken examen cbr

U bent bovenal moeder dus uiteraard beschermd u uw zoon. feit dat u weet was autisme inhoudt wil niet zeggen dat u zelf, zeker niet bij uw eigen zoon, alle symptomen kunt herkennen, dat kan de examinator ook niet, sterker nog, dat is bepaald niet zijn taak. en toch, die examinator is een man die elke dag alle soorten mensen meemaakt dus feitelijk gezegd, misschien wel een ervaringsdeskundige die wellicht bepaalde symptomen herkent van eerdere klanten. kan me voorstellen dat u boos bent maar zou er niet een klein stukje realiteit in kunnen zitten?
ik ben fel tegenstander van al die stickertjes die al haast verse babies opgeplakt lijken te worden, een kind zonder sticker is niet "hot" op het schoolplein blijkbaar.
afijn, uw zoon redt het examen niet, u gooit het op faalangst maar zou er niet een kern van waarheid in kunnen zitten, al is het logisch dat u dat niet ziet, wat de examinator wel denkt te zien? een moeder is altijd ietwat gekleurd ten opzichte van haar kind, respect want zo hoort het ook maar zou er een kern van waarheid in kunnen zitten wat de bevindingen van de examinator betreft?
denk dat ook hij het beste voor heeft met uw zoon en als hij dat mis heeft dan is het hem niet kwalijk te nemen immers is hij mede verantwoordelijk voor het verkrijgen van een bewijs van rijvaardigheid van zijn kandidaten. heeft uw zoon een gesprek met de best man aangevraagd of ueberhaupt gevraagt waar hij zijn oordeel op baseert? stap één is altijd het beste alvorens grotere stappen te nemen. succes.