Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 24-01-2014 18:40:29
Auto & Vervoer

Van autisme verdacht na zakken examen cbr

[quote=poekiebinka schreef op woensdag 22 jan 2014, 21:26]vandaag is mijn zoon weer, 5 de keer, gezakt voor zijn rijbewijs. faalangst. keigoed rijden tijden de lessen en van stress weer die ene ingreep. het zakken kan ik nog in komen maar.. na het examen gaat de examinator een verhaal afsteken en mijn zoon ondervragen waarop mijn zoon voornamelijk nee antwoordt uiteindelijk zegt hij hem met de mededeling het niet beledigend op te vatten dat mijn zoon een autist is, hij er een melding van maakt en hij eerst een keuring zal moeten ondergaan voor hij weer een examen aan mag vragen. perplex waren mijn zoon alsmede zijn instructeur. nu werk ik zelf, moeder van de betrokkenen, als forensisch therapeutisch werker bij justitie op een groep met autisten en kan ik met 100% zekerheid zeggen dat mijn zoon geen autist is. cbr gebeld maar t schijnt dus echt te kunnen dat een examinator zonder psychiatrische kennis dit zo uit zn duim kan zuigen.. en mijn zoon nu..maanden wachten op een oproep theorie straks verlopen, op kosten gejaagd, wachten tot hij het bewijs in handen heeft geen autist te zijn eindelijk opnieuw examen te mogen doen. wat zijn onze rechten in dezen???
"vandaag is mijn zoon weer, 5 de keer, gezakt voor zijn rijbewijs. faalangst. keigoed rijden tijden de lessen en van stress weer die ene ingreep. "uiteraard, uw zoon is de beste van de wereld naar uw mening. uiteraard zat u op de achterbank en beseftte u gossie wat rijdt mijn zoon keigoed. weet u ik kijk veel naar programma `s als blik op de weg e.d en denk dan waarom heeft zo `n snotaap z `n rijbewijs, wees blij misschien heeft deze man het leven van uw zoon wel gered, alhoewel niemand in de toekomst ken zien. geven cijfers aan dat de meeste doden vallen onder beginnende rijders en ik dacht tot ca 24 jaar.. daarna worden ze gematigder en bewuster van het gevaar op de weg. en nu gaat het vinkje uit , dit gaat oeverloos verder , ik wens u succes en mn uw zoon. met het behalen van.