Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ha
Hades60 - 25-01-2014 10:07:13
Geldzaken & Recht

3 keer geflitst in 5 minuten

Hier kun je wel degelijk iets tegen doen.
de boete betalen en de volgende keer niet meer zo hard rijden. dit noemt men de verantwoordelijkheid nemen over het gedrag.
je bent smoesjes aan het zoeken om niet of om minder te hoeven betalen. je hebt toch echt zelf het gaspedaal ingedrukt. kijk naar wat je gedaan hebt en leer hier van. zoek de schuld bij jezelf en niet bij anderen of in dit geval het systeem. jij hebt de auto bestuurd, dus jij bent fout. klaar en niet zeuren.
het doet er niet toe of je 1x, of 3x of 10x in 10 minuten wordt geflitst voor te hard rijden. het gaat erom dat je wordt geflits, omdat je te hard hebt gereden. jammer, maar helaas. een leermoment.
als mijn zoon dit zou doen met mijn auto, was dit de laatste keer geweest dat hij mijn auto mocht lenen. want de boete staat op naam van de eigenaar van de auto en niet op naam van de chauffeur op het moment van de overtreding. de boete komt dus bij je vader binnen.