Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 25-01-2014 18:11:59
Geldzaken & Recht

3 keer geflitst in 5 minuten

[quote=jangmcoolen schreef op zaterdag 25 jan 2014, 17:58]wat nog wel interessant is om te vermelden, is dat flitspalen zo geplaatst zijn dat je er wel in moet stinken.


is totaal niet interessant. als men zich (hoe moeilijk kan het zijn) zich aan de snelheid houd dan kom je ook niet voor verrassingen te staan. iedereen in nederland moet inmiddels weten wat de boetes zijn die daarbij horen. te meer reden om de staatskas niet te willen spekken. je kunt wel blijven ageren dat we door die flitspalen uitgemolken worden; maar dat wil men kennelijk zelf, want alleen jij (en iedereen die dat doet) bent verantwoordelijk voor de beslissing die je neemt te: hard te rijden.