Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 25-01-2014 19:23:29
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij auto dealer en binnen 10km kapot

Ik heb gister een auto gekocht bij een autodealer voor 1700 euro.. na de proefrit dachten wij dat de auto helemaal in orde was.. enige garantie op de factuur vermeld?

toen wij na aanschaf weg reden begon de auto na 5 km (toen ie warm was) te stotteren en te roken uit zijn uitlaat.. de auto had ook opeens geen vermogen.. we zijn meteen terug gereden naar de dealer.. de man die mijn geld had was er niet meer dus moesten maandag terug komen. heb de auto daar op het terrein laten staan en zij gingen er nog even naar kijken.. vandaag nog contact gehad of moet u tot maandag wachten?

ik heb er eigenlijk helemaal geen vertrouwen meer in en wil eigenlijk afzien aan de aankoop.. helaas, koop=koop.

kan ik bijvoorbeeld de politie erbij halen.? lijkt me niet, wat wilt u hem ten laste leggen? bovendien zouden ze (als het kon) geen tijd meer hebben op bonnen uit te delen.

de verkoper zij dat de auto helemaal rijklaar was en geen mankementen heeft.. echt een leugen.. stond binnen 10 km bijna stil.. heb ik een poot om op te staan.?? hangt af van wat er op de factuur staat qua garantie.