Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mirab
mirab - 25-01-2014 21:25:36
Auto & Vervoer

Van autisme verdacht na zakken examen cbr

De taak van een examinator is te beoordelen of iemand veilig aan het verkker kan deelnemen of niet.
ik vraag me af waarom er een diagnose gesteld moet worden? ook iemand met autisme kan in staat zijn het rijbewijs te behalen, toch?!
al eens aan een faalangst-examan gedacht? onze dochter was de 1e keer ook zo van de kaart van de zenuwen en zakte als een baksteen. toen hebben we op advies van de instructeur een faalangst examen aangevraagd. alleen dat feit al stelde haar wat meer op het gemak de 2e keer. dat examen is wel 2x de prijs van het gewone examen, maar kan als het nodig is ook de dubbele tijd innemen. indien nodig zou ze tijdens het examen een time-out mogen nemen en evt opnieuw mogen beginnnen. het is te gek voor woorden, maar ook de exeminatrice was een stuk relaxter dan toen ze het proefexamen afnam ( toevallig dezelde dame).
ons inzien was het het geld waard. we zijn bang dat we anders het geld ook kwijt waren aan nóg een examen.