Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 26-01-2014 14:43:34
Geldzaken & Recht

3 keer geflitst in 5 minuten

@vr1944
als ts sec de vraag had gesteld of het zin had om in beroep te gaan zonder zijn financiƫle situatie er bij te betrekking had hij alleen daar antwoord op gekregen.

door de toevoeging: "dit is voor mij als uitwonende student een enorme klap." geeft hij zelf aan dat we daar iets van mogen vinden. anders moet je het niet vermelden. ik begrijp best dat het zuur is, maar het heeft met de vraag an sich niets te maken.

of de boetes in verhouding staan met het vergrijp is hier niet aan de orde. ben het met je eens, dat straffen in nl totaal onbegrijpelijk is geworden. een oplichter kan voor tonnen z'n gang gaan, maar 3 km te hard en je kop gaat er af. dit boetesysteem deugt van geen kant alleen al door de willekeur. maar zit je fout (en dat weet je meestal zelf ook wel), dan ga je er op. ongeacht wie je bent of wat je doet.