Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

haagee
haagee - 27-01-2014 16:37:16
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij auto dealer en binnen 10km kapot

Voor dit bedrag koop je een fatsoenlijke fiets, geen auto.

je hebt proefgereden en de koop besloten volgens het principe: in staat zoals gezien en bereden.
dat je niet de motor voldoende op temperatuur hebt laten komen is helaas je eigen schuld.

ondanks dat enkele betweters hier op dit fora dan nog zeggen dat je garantie hebt is het te wijten aan je eigen onderzoeksplicht. de verkoper gaf je de kans on te testen, daarna ben je akkoord gegaan met de koop.

dit is helaas een dure les want je hebt geen poot om op te staan. gaan procederen is duurder dan de auto gekost heeft en de verkoper zal zeggen dat je alles gecontroleerd hebt.
alles wat mechanisch is kan stuk gaan en dat wordt niet van te voren aangegeven. wees een grote vent en ga kijken hoe goedkoop als mogelijk je de koppakking kan laten repareren en daarna nog veel rijplezier. hopenlijk wel tot na de volgende apk. want dat is een keuring opgebied van veiligheid. aanbeveling: spaar de volgende keer door tot je een auto kan kopen met garantie en dan wel bij een bedrijf waar je deze garantie dan kan krijgen