Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-01-2014 00:15:37
Geldzaken & Recht

Incasso lindorff ivm doorlopend krediet wehkamp

Omdat ik hier emotioneel erg onder te lijden heb, heeft een vriend me aangeboden, het destijds openstaande bedrag 2900,- me te willen voorschieten, zodat ik het bedrag dat ik destijds dan moest betalen, in 1 keer kan aflossen. als ik dit doe, kan ik dan eisen de opgelopen incassokosten niet meer te hoeven betalen?

er zijn inmiddels zoveel kosten bijgekomen, dat er niet meer over het destijds openstaande bedrag € 2.900 gesproken zal kunnen worden. als je alleen een wao hebt met wat toeslagen en maximaal loonbeslag heb zou je als je € 50 per maand zou betalen aan deze schuld er nog minimaal 120 maanden over doen.

raap al je moed op, en ga naar je gemeente met je ordner vol en ga aan de slag. als het lukt ben je over 36 maanden schuldvrij .............