Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 28-01-2014 17:04:38
Huishouden & Energie

Centrale verwarming en houtkachel

@slobberbone
wat u stelt (dat zolang de buiten temperatuur boven de 10 graden is) u niet hoeft te stoken,dat kan kloppen want heb dat zelf ook maar ik woon in een flat,maar die vlieger gaat niet op in een laagbouw woning.en u stelt dat het niet waar is om zuiniger te stoken als er zoveel mogelijk radiatoren worden dicht gedraaid,das ook niet waar als een cv alleen maar 2 of 3 elementen(zoals in de doorsnee woonkamer)van een woning staan hoeft te verwarmen scheelt dat heel veel aan stookkosten en daar ondervind de cv-ketel geen enkele schade van.
want als de gewenste temperatuur in de ruimte bereikt is zal de ketel gewoon en zonder schade de ingestelde temperatuur op peil houden.