Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-01-2014 11:14:12
Computers & Telefonie

Vista herinstalleren

En hoe het afliep ;-)

zoals jullie zien ben ik nog online. het is niet helemaal gegaan zoals ik had verwacht. we waren eerst al veel tijd kwijt aan het installeren van het hele all in one pakket. en toen moesten we nog met die hersteldiscs aan de gang. mijn hulp kon niet achterhalen of dit wel echt het vista systeem was, of dat dit slechts een terugzetten naar fabrieksinstellingen was. we hebben er nog wel wat mee zitten morrelen, maar ik begon te twijfelen over de goede afloop, daarom laat ik het nog even zoals het is. ik ga nu degene inschakelen die de hersteldiscs heeft gemaakt. een echte nerd. maar die heeft het altijd druk, dus die moet ik nog even 'boeken'.

ik ben er voor nu wel op vooruitgegaan, zit nu op snelheid van plus min 20 mb/s, maar die zou veel hoger moeten zijn (volgens johnnie) en de laptop pakt de wifi niet, terwijl mijn smartphone en tablet hem wel oppikken.
dus zit nu nog even aan de draad.

iedereen bedankt voor het meedenken en de goede raad. (helemaal niet duur ;-))