Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-01-2014 14:49:21
Geldzaken & Recht

Tegoed bon of geld terug

[quote=waterjuffer schreef op woensdag 29 jan 2014, 14:30]ik weet niet of ik dit op deze manier goed doe, maar ik wil even wat laten horen op mijn truitje omdat het 30 km van mijn woonadres is probeer ik telefonisch een oplossing te vinden nu dat lukt niet aldoor iemand aan de lijn die het begrijpt maar niets te beslissen heeft ,er werd ook vriendelijk gezegd de bon (die ik nog moet ophalen )blijft geldig misschien zit er iets bij van de nieuwe zomercolectie ja misschien maar misschien ook niet ik heb een grote maat en daar hebben ze niet zo veel van ik ga toch maar weer naar de winkel maar ik ben zo wel veel reisgeld kwijt zonder dat ik er iets aan heb.als ik in de winkel ben geweest laat ik wel weten hoe dat ging maar ik denk jullie doen je best om mij te helpen dan laat ik vast wat horen
groetjes
als ze niets voor je willen doen, behalve die tegoedbon, dan zet je de naam van de winkel hier maar op de site. je hebt gewoon recht op geld terug en daarmee uit.

je snapt natuurlijk wel dat ik met 'dreigen' bedoelde, aankondigen dat je de naam van de winkel publiekelijk bekend gaat maken als ze je je geld niet teruggeven.

(je hebt natuurlijk altijd dombo's zoals hierboven die dat niet begrijpen, maar jij weet vast wel beter)