Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

betifleda
betifleda - 29-01-2014 17:30:15
Geldzaken & Recht

Incasso lindorff ivm doorlopend krediet wehkamp

[quote=audi2.3 schreef op maandag 27 jan 2014, 23:29]wehkamp heeft lindotff incasso opdracht gegeven om te incasseren over een bedrag van plusminus 2900,-, maar nu te betalen 5964,11.

er staat in de brief, dat als ik niks met hun regel dan gaat het naar een gerechtsdeurwaarder en dan zal ik voor het kantongerecht me moeten verantwoorden.

nu wil ik best een afspraak met hun maken, maar er zijn nog meerdere schuldeisers in de wachtrij en ik heb al met max. loonbeslag op mijn wao. dus kan ik geen betalingsregeling met hun afspreken tot dat er weer geld ter aflossing beschikbaar is.

omdat ik hier emotioneel erg onder te lijden heb, heeft een vriend me aangeboden, het destijds openstaande bedrag 2900,- me te willen voorschieten, zodat ik het bedrag dat ik destijds dan moest betalen, in 1 keer kan aflossen. als ik dit doe, kan ik dan eisen de opgelopen incassokosten niet meer te hoeven betalen? of heeft u nog tips voor mij hoe ik dit als beste zou kunnen aanpakken. want stel dat ze niet het voorstel willen accepteren, wat moet ik dan doen?

mij is verteld als je bereid te betalen,dat ze normaal wel op een voorstel zullen ingaan,want dat geld hebben ze dan met zekerheid,terwijl als ze niet instemmen misschien nog jaren moeten wachten,voordat er betalingsregelingen kunnen worden getroffen!
het klinkt geloofwaardig,maar is dit in werkelijkheid ook het geval? want die vriend wilt zeker weten dat ik ermee geholpen ben!

vriendelijke groet
elroy