Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lovebird
lovebird - 31-01-2014 11:06:25
Elektronica & TV

Olie in wasgoed???

Mijn ervaring om te delen & advies: machine leeg ingesteld op het kookwasprogramma laten draaien met een paar flinke lepels soda erin. (dus géén wasgoed)
doe ook een lepel in het bakje van de wasverzachter en in het bakje van de zeeppoeder, de rest doe je in de trommel voordat je hem aanzet maar zonder wasgoed erin.
laat de machine het volledige programma (let wel de temperatuurinstelling moet op 90 graden staan) 1x afdraaien en u bent van het probleem af.

het kost u mischien even wat tijd en geld voor water en stroom maar het bespaart u de kosten van onnodig vervangen van de wasmachine.
soda die kokend heet is spoelt zo alle leidingen en hoekjes en gaatjes schoon!
dit heeft mij veel geld bespaart, ik ken vele huishoudens die een nieuwe machine aanschaften terwijl de oude nog had gered had kunnen worden.

dit probleem heeft niets te maken met de leeftijd, ik ken machines die dit al na 2 jaar vertonen, maar de temperatuur van het water en het duur van het programma in combinatie met de soda doen het wonder.

veel succes!