Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tuinvanwilma
tuinvanwilma - 31-01-2014 11:10:41
Voeding & Gezondheid

Vieze smaak kunstgebit

Ik heb sinds een jaar een nieuw plaatje (een gedeeltelijke prothese), na 3 x opnieuw gemaakt te zijn zit het nu redelijk...
ik had ook een metaalsmaak in mijn mond en vroeg me af of dit dus kwam omdat er ook wat metaal in is verwerkt, dit was trouwens ook bij mijn 2 vorige plaatjes, opgezocht op google, daar wordt je dus niet vrolijk van...
maar dat was niet het enigste, het plaatje werd aan de binnenkant bruin en ik kreeg het er niet af met poetsen.
op controle naar de tandarts, de metaalsmaak was al minder omdat ik het 's nachts uit doe, maar op de vraag hoe ik het het beste kon schoonhouden kreeg ik als antwoord; 's nachts in half water/half azijn leggen.
nou echt schoon wordt het daar ook niet mee hoor, nu gebruik ik afwisselend ecosym en azijn en gewoon een nacht alleen water, dus van alles maar wat.
ik ben ook al gestopt met thee drinken, alleen warm water, ik rook niet en drink een glas port in de week, dus daar kan het ook niet aan liggen.
ik heb als reserve mijn vorige plaatje nog en dat ziet er gewoon schoner uit, zonder de bruine aanslag. en dat hield ik gewoon met tandpasta schoon, hoewel dat ook niet wordt aangeraden omdat het te veel schuurt.
mijn vrees is dat er gewoon minder goede kwaliteit 'spul' gebuikt wordt.