Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 31-01-2014 15:42:22
Huishouden & Energie

Riool verzakt door hovenier

@stijnzeegers
volgens mij moet bij de gemeente bekend zijn wie de riolering heeft aangelegd.
maar heb zelf ook een keer een soortgelijk probleem meegemaakt en toen bleek dat diegene die de riolering had aangelegd,het gat wat uitgegraven was niet aangevuld had met de grond die er uit kwam,maar met grond waar een hoop afval van stenen in zat,waardoor bij het opnieuw aantrillen van het zandbed scherpe stukken steen en beton,die zich dus in de onderlaag bevonden,een lek in de riolering hadden veroorzaakt oftewel de fout lag bij diegene die de riolering aanlegd hebben en dus ook de grond weer hadden aangevuld,maar ja denk dat na 50 jaar het niet meer te bewijzen is,ook al zou het bekend zijn wie de riolering toendertijd aangelegd heeft dan krijg je het welles/nietes spelletje.
zo van:ja jantje en pietje hebben de riolering aangelegd maar keesje en hendrik hebben het gat weer dicht gegooid en dat is na 50 jaar niet meer boven tafel te halen.