Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-02-2014 11:43:46
Elektronica & TV

Rijden met qaud 500 watt op de weg

T lijkt me zowieso niet verstandig om iemand met een stuk speelgoed op de openbare weg te laten spelen.
ik heb zelf ook een electrische kinder quad voor m,n zoontjes, maar ik laat ze er niet mee rijden op de openbare weg... je kan zelf toch ook wel nagaan dat dit voor gevaarlijk situatie's kan zorgen.
enige keren dat ze de openbare weg even opgaan is als ze moeten oversteken.
verder laat ik ze gewoon alleen op de stoep en de voetpaden in t park rijden.
( die verhalen over max snelheid 6km/u weet ik niet hoe dat zit... ben momenteel met een zelfbouw-electro 3000 watt quad project bezig, en deze quad gaat straks tussen de 8 en 15km/u )
maar ook dan, alleen op de stoep/voetpaden, en dusdanig dat ze geen hinder of overlast voor voetgangers veroorzaken. lijkt mij verder geen probleem, ook niet voor de politie, tenzij je zo'n zeikerige agent treft die niks beters te doen heeft...
ik hanteer gewoon de regel, "ben je niemand tot overlast met je electrische voertuig, dan lijkt mij er geen vuiltje aan de lucht..." kijk als je nou met een herrie makende benzine-quad de stoep, of voetpaden onveilig ga maken, of je laat je kind het pas aangelegde park even omploegen, dan kan ik begrijpen dat de politie zich ermee gaat bemoeien. :o)