Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 02-02-2014 14:08:05
Geldzaken & Recht

Verwarring reservering bruidsjurk

In mijn antwoord ga ik ervan uit dat de annuleringskosten voor de jurk in de winkel 1000 euro waren, anders begrijp ik het argument van op maat gemaakt en in de winkel niet.

ja, als je de volle mep betaalt, dan heb je ook het recht de maatjurk te ontvangen, dan wordt van twee kanten de overeenkomst nageleefd.

wat je ook kunt doen, als je toch niet gaat trouwen, is een aangetekende brief sturen waarin je je beroept op misleiding en dwaling. dat de verkoper je onjuiste informatie heeft gegeven op het moment van de overeenkomst. vertel je verhaal daarin duidelijk met data erbij. verzoek om een schriftelijk antwoord binnen bijv 10 dagen. doe het tevens per mail, maar sla de brief niet over.

over het contact met je opnemen moet je van de forumleden hier niets verwachten, dat doen wij niet. wij zijn vrijwilligers, die helemaal los staan van kassa of de vara en die hier proberen goed advies te geven aan vraagstellers. het komt misschien over alsof kassa professionele beantwoorders heeft aangesteld, maar niet is minder waar. zonder de vrijwilligers bestaat dit forum helemaal niet.

voor contact met kassa klik hier linksonderaan op de contactknop.
je zou ook maandag contact op kunnen nemen met of langsgaan bij het juridisch loket.

klik www.juridischloket.nl">hier