Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carla monsieurs - 02-02-2014 14:25:12
Geldzaken & Recht

Verwarring reservering bruidsjurk

Oke dank je voor jullie antwoorden, en ik stel jullie mening zeker op prijs. heb ook al een advocaat op de zaak gezet maar dat kost een bom vol met duiten. \en ja helaas de kleine lettertjes niet gelezen, het was blijkbaar geen reservering maar een koopcontract. maar volgens hun hebben ze een op maat gemaakte jurk besteld, dus als ik aan de koop vast zit verlang ik ook die op maat gemaakte jurk en niet de pasjurk uit de winkel waar de applicaties half los van hingen en de stukken gaas waren uitgeknipt, het was geen jurk van 200 euro maar een jurk van 3000, dus als het zo ver komt, verlang ik die maatjurk.
maar ik denk dat ze die niet kunnen leveren omdat de bestel orders die ze mij zogezegt hebben gestuurd zo fake als wat zijn, hebben ze blijkbaar zelf in elkaar geknuttseld