Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carla monsieurs - 02-02-2014 17:13:37
Geldzaken & Recht

Verwarring reservering bruidsjurk

[quote=zoekster schreef op zondag 2 feb 2014, 17:10]zodra je ook maar ergens je handtekening voor zet, zit je (bijna) altijd aan een koopovereenkomst vast. laat dat een les zijn voor de toekomst (misschien gaat u ooit nog op zoek naar een keuken, of een bankstel). ook al zegt de verkoper dat het om een reservering gaat, of een offerte, in feite zit je eraan vast met de krabbel.

niets betalen totdat u de jurk krijgt. overigens in de wet staat dat er maximaal 50% vooruitbetaling mag worden gevraagd vóór aflevering van een product. dus laat u in ieder geval niet onder druk zetten om de hele som vooruit te betalen. zelf zou ik de aangetekende brief wel sturen, al is het maar om te kijken wat voor vlees ik in de kuip heb. het is wat anders om rekeningen te sturen en een incassobureau in te schakelen, dan glashard op papier te ontkennen dat je hebt ingestemd met een annulering, of dat dit niet de winkeljurk ging. maar goed, u gaat voor de jurk. ben benieuwd, hoop dat u laat horen hoe dit afloopt.

wat een ballentent.

ik laat zeker weten hoe het afloopt,,,fijne avond nog.