Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 09-02-2014 17:50:05
Geldzaken & Recht

Ontslag tijdens ziekte

Beste saturnus, hoewel te krankzinnig voor woorden, het is vaak voor werkgevers makkelijker (lees: goedkoper) een zieke werknemer al uit te rangeren alvorens de afgesproken termijn voor ontslag afloopt. ongeacht het jarenlange trouwe dienstverband. maak een afspraak bij juridisch loket, neem alle papieren (arbeidscontract en alles wat verder zwart op wit staat) mee. zorg dat alles wat de werkgever "beloofd" ook zwart op wit staat dus mondelinge toezeggingen zwart op wit laten zetten. neem absoluut geen genoegen dus met mondelinge toezeggingen!
uw zusje is ziek en heeft genoeg aan haar hoofd zonder een werknemer die mogelijk op een goedkope manier van zijn plichten af wil.
fijn dat ze u heeft.