Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 09-02-2014 20:08:03
Geldzaken & Recht

Ontslag tijdens ziekte

[quote=carola.83 schreef op zondag 9 feb 2014, 18:16][quote=getty schreef op zondag 9 feb 2014, 17:57]dat is natuurlijk de grootste onzin. natuurlijk mag dat. iets wat momenteel in zorg en welzijn land helaas ook bij bosjes gebeurd in deze mooie "participatiemaatschappij"

oorspronkelijk was de inzet van vrijwilligers bedoeld als aanvulling op de beroepskrachten! dat de boel aan het verschuiven is, weet en zie ik ook wel! de beroepskracht wordt werkloos en mag dan als vrijwilliger hetzelfde werk gaan doen.

hoe help je betaald werk naar de kl*te? juist ja: door die vrijwilligers die zo nodig wat om handen willen hebben!

dit is 1 van de redenen waarom ik nooit vrijwilligerswerk zal gaan doen. ik wil niet mee werken aan de werkloosheid van een ander.

ik begrijp uw insteek. heb zelf 6 jaar voor vader en schoonouders gezorgd maar soms zien de profs je dan al als gratis arbeidskracht en no way dat ik na 7 jaar die zorg het nog eens vrijwillig ga doen wildvreemden te helpen, niet dat ik dat niet zou willen, ik help heel graag anderen maar precies om de reden die u aangeeft, ik ga geen betaalde baan wegkapen van een ander en daarbij, waarom zou ik wel gratig datzelfde werk doen, ik heb geen uitkering dus niemand kan mij daartoe verplichten. door mantelzorg voor 3 oude mensen, 6 jaar lang heb ik de mij al genoeg bespaard, van dat geld hadden ze al die jaren iemand betaald kunnen laten werken.
kortom, we zijn het met elkaar eens dat het nonsens is vrijwilligers voor de kat zijn korte achternaam het werk over te laten nemen van mensen die niet van een uitkering willen leven.