Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

waterjuffer
waterjuffer - 10-02-2014 13:08:52
Geldzaken & Recht

Tegoed bon of geld terug

Ik kom hoe dan ook niet verder met deze zaak ze blijven bij tegoed ben, orders van het hoofdkantoor alleen kom ik er niet achter waar dat hoofdkantoor dan wel zit.
maar ik woon in haarlem en iedere keer naar lisse om te kijken of ze al wat hebben wat ik leuk vind is toch belachelijk .het is niet echt een zaak voor grote maten dus dat is er mondjes maat.wel mocht ik de bon die ik nog steeds moet ophalen aan mijn dochter geven die er wat dichter bij woont (die ze ook konden) en er wat vaker kwam,het personeel blijft vriendelijk en kennen ons omdat we er steeds terug komen mijn dochter vaker dan ik dus afgelopen zaterdag was ze er ze zag een broek die ze wel wilde maar die was 15 euro goedkoper dan dat truitje dus dat werd voor de 15 die overbleef weer een tegoed bon, ze houden maar vol staat op de bon we geven geen geld terug.maar zo een zelfde truitje waar die steentjes na een keer dragen, en wat ook als klacht erkend is (staat op mijn antwoord apparaat) want het moest eerst beoordeeld worden hebben ze ook niet.mijn dochter is kwaad de winkel uitgelopen zonder broek en komt daar niet meer terug haar vriendin en mijn schoondochter ook niet het is echt niet door mij verordeneerd mij zij zeggen als er iets niet goed is is dan zitten wij ook met dat probleem.ik hou er op zich niet van maar ik ga nu da zaak noemen want misschien weet iemand waar het hoofdkantoor zit van fréres mode berkhoutlaan 3 in lisse ze hebben ook winkels in castricum en alphen aan de rijn tot nu toe hebben ze bereikt dat ze 4 klanten kwijt zijn want als ik toch die tegoedbon moet nemen kom ik daarna er ook nooit meer terug.