Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 10-02-2014 17:47:19
Geldzaken & Recht

Tegoed bon of geld terug

Even los van het feit dat u inderdaad geld moet terugkrijgen of niet, ik zie dat u telkens schrijft dat u te ver van de winkel woont of teveel reistijd kwijt bent om even te komen ruilen of wat u ook maar wilt.daar heeft de winkel geen boodschap aan. het is zeer vervelend dat u zo ver moet rijden, maar dat betekent niet dat de winkel dan maar extra coulance moet geven of dat u zo verbouwereerd moet reageren over dat feit. u heeft toentertijd besloten daar het kledingstuk te kopen met het risico dat u deze misschien zou moeten ruilen, terugbrengen.

uitleg over ruilen, vergoeden enz. hebben de andere forummers al antwoord op gegeven. de reisduur staat helemaal los van dit verhaal.