Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 10-02-2014 21:13:50
Voeding & Gezondheid

Chinees mensenhaar in brood

@tijger1
tuurlijk worden er broodverbeteraars gebruikt,maar in de uitzending kwam duidelijk naar voren dat het brood zonder chinees mensen haar veel lekkerder was en gewoon naar echt brood smaakte,maar wie weet zijn er wel andere verbeteraars in verwerkt,die wellicht nog erger zijn,maar het feit dat er gedorie mensenhaar in verwerkt word doet mij toch enigsinds walgen.
maar ja,als we (ik) eerlijk zijn eten we heel veel dingen waarvan we niet weten wat daar wellicht voor een troep in zit.(neem bijvoorbeeld de uitzending over leverworst,en die had ik de volgende dag toch weer op m,n brood zitten,dus ben ik wel schuldig aan enige hypocritsie,betreffende wat ik allemaal eet.
dus daar zou u wel een punt hebben.