Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fredddy - 10-02-2014 21:13:53
Elektronica & TV

Op zoek naar een nieuwe tv

Er zijn veel flatscreen tv's die je niet eens meer echt 'uit' kunt zetten, zodat ze helemaal geen stroom gebruiken. het maximaal haalbare is dan de standby. zelf kwam ik op dit ongemak toen ik een lg flatscreen tv kocht, en de tv ook in het gunstigste geval slechts op standby kon krijgen maar niet echt uit.
nu er overal zoveel mogelijk met stroombesparing wordt gewerkt en geproduceerd, vind ik het echt een aanfluiting dat er bij tv's opeens geen power know meer te vinden is. gloeilampen van 25w zijn verboden, maar een tv die in minimale stand standby moet blijven staan kan wel???

wil je een tv die echt uit gezet kan worden, laat dat in de winkel voorafgaand aan de aanschaf maar demonstreren dat het kan.