Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dokun
dokun - 10-02-2014 22:32:20
Elektronica & TV

Op zoek naar een nieuwe tv

@armant,

hu...? u bent hier degene die onzin aan het vertellen is en uw mening probeert op te dringen aan andere...

on topic:

beste afkekingma,

als u ongeveer weet welk scherm formaat u wilt hebben kan ik u aanraden om de test rapporten van de consumentenbond te gaan bekijken. daar staan alle goede en slechte eigenschappen van heel erg veel tv's. hiermee kunt u makkelijk een verstandige keuze maken.

mocht u geen lid van de consumentenbond zijn en niet alle info beschikbaar is voor niet leden kunt u voor een klein bedrag lid worden en de test rapporten inzien. u kunt daarna gelijk uw lidmaatschap weer opzeggen zodat u alleen het lidmaatschapsgeld voor 1 maand kwijt bent, dat ligt net iets boven de €5pm (ik doe het even uit mijn hoofd). dat is niet zo'n hoog bedrag als u zeker wilt weten dat u een goede tv zal kopen die aan al uw verwachtingen voldoet..