Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1984ramp - 11-02-2014 13:50:14
Huishouden & Energie

Berekening meterstanden

[quote=tijger1 schreef op maandag 10 feb 2014, 20:24]nee, dat is natuurlijk grote onzin, dat kan hij niet berekenen.

maar aan de andere kant is het zo, als ze daar een jaar hadden gewoond, zouden ze € 1.200 hebben betaald. als voorschot? zou er dan ook eventueel nog nabetaald moeten worden? staat daar niets over in het huurcontract?

als die honderd euro per maand betrekking hebben op de afgelopen vier maanden, dat is dat wel erg weinig.

ik maak uit het sommetje op dat ze € 400 borg hebben betaald en dat hij nu nog € 230 erbij wil hebben, of heeft hij € 230 in mindering gebracht op de uitbetaalde borg?

als het laatste het geval is, is dat zeker niet onredelijk. € 152,00 per

is een heel redelijk bedrag, vergeet niet dat mensen dat dan ook het hele jaar betalen, ook in de zomer als de verwarming niet hoeft te branden.[/quote

de honderd euro p.m. was inderdaad een voorschot. som klopte niet helemaal zoals ik beschreef. 570 e. was de borg daar kregen ze 243,75 van terug. vreemd bedrag eigenlijk. waar het eigenlijk om gaat is, hoe dit berekend is. daar wordt nog over gepraat vandaag heb ik begrepen.
e.e.a. heeft ook te maken met diverse conflicten. er waren diverse afspraken in het contract vastgelegd,die door de huisbaas nit nagekomen werden uiteindelijk hebben ze effectief maar 3 maanden gebruik gemaakt van de woonruimte. in oktober konden ze er pas rond 12e gaan wonen en 15 januari zijn ze grotendeels verhuisd (alleen wat spullen moesten nog verhuisd worden).daarbij het feit dat ze niet zoveel thuis waren en geen koude winter is...... maar goed, ik laat nog wel weten welke trucs deze man toegepast heeft, want vlgs mij is het natte-vinger-werk.