Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

janfreak
janfreak - 14-02-2014 15:10:03
Auto & Vervoer

Groene stroom

[quote=crystalskull schreef op vrijdag 14 feb 2014, 11:13]er is een leverancier die wel volledig investeert in groene stroomopwekking in nederland.

ik heb ook nooit het tegendeel beweerd. alleen, ook al heb je een abonnement op groene stroom, je krijgt van de stroom die ze inkopen slechts een gedeelte in huis, evenveel als andere consumenten die geen abonnement op groene stroom hebben. maar wat greenchoice dus op zijn website beweert, als klant van greenchoice kunt u er echt 100% zeker van zijn dat de stroom die u afneemt volledig duurzaam wordt opgewekt., staat hier dus haaks op, want greenchoice suggereert hiermee dat u alleen maar groene stroom uit uw stopcontact krijgt en ik vrees dat heel veel mensen hier in trappen of getrapt zijn. dat zullen ze wel niet toegeven want niemand wil voor een onnozele hals versleten worden.