Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

janfreak
janfreak - 14-02-2014 20:42:09
Auto & Vervoer

Groene stroom

[quote=crystalskull schreef op vrijdag 14 feb 2014, 20:26]daar ben ik het niet mee eens. de stroom die je afneemt bij green choice is inderdaad 100% op groene wijze verkregen. vervolgens wordt die opgewekte stroom toegevoegd aan het stroomnetwerk. en hoe meer mensen daarop overstappen hoe groener de stroom wordt. de grote leveranciers hebben steeds meer overschotten van grijze stroom dus er is een verandering gaande. ik lees in de bewering van green choice niet dat er uitsluitend groene stroom uit je stopcontact komt. het blijft interpretatie-gevoelig.

lezen kan niet iedereen. op hun website staat als klant van greenchoice kunt u er echt 100% zeker van zijn dat de stroom die u afneemt volledig duurzaam wordt opgewekt.
hier staat toch duidelijk dat de stroom die u afneemt volledig duurzaam wordt opgewekt, dat lijkt me toch duidelijk afgaande op het woord volledig. daar is volgens mij geen woord spaans bij.