Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 16-02-2014 00:57:18
Computers & Telefonie

Kopiƫren adresboek en favorieten

Kijk eens of je met http://www.schoonepc.nl/instal/backup.html">klik hier verder komt (klein stukje scrollen).
http://www.seniorweb.nl/artikel/46981/trage-computer-versnellen-windows-xp-vista">klik hier voor een opsomming van enige punten die de pc langzamer kunnen maken.
http://www.schoonepc.nl/optim/msconfig.html">klik hier voor wat meer aanwijzingen daarover van schoonepc, kijk in de linkerkolom ook even bij services optimaliseren.
of veel favorieten in je browser de pc langzamer kunnen maken denk ik niet, wel kunnen veel add-ons e.d. in je browser het opstarten van de browser iets langzamer maken.
het zou kunnen zijn dat je virusprogramma ingesteld is op scannen bij opstarten en dat sommige andere programma's dan misschien naar updates gaan zoeken.
verder kan een vol bureaublad en een drukke achtergrond het opstarten ook iets langzamer maken.
je zou ook nog een hardware reset kunnen overwegen: http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/zeer-traag-opstarten-pc/?vhash=c749c73j">klik hier en dan de aanwijzingen van @gsm in het groen lezen.