Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
beennulnul - 16-02-2014 16:49:19
Computers & Telefonie

Lg cashback actie nep ?

Ik heb op 14 feb telefonisch contact gehad. nadat mij was uitgelegd dat ik inderdaad alles maar handmatig op moest sturen ben ik in de tegenaanval gegaan. ik had immers allesal handmatig gedaan, keyrig opgestuurd. tja, en dan hebben zij niets ontvangen. dus kan ik niet nog eens iets uitknippen toch? ik heb gezegd dat ik ze per mail mijn aankoop nota toestuur. ze gingen akkoord, onder voorwaarde dat ik een foto maakte van het imei nummer dat zich in het toestel bevint, onder de batterij....... om fraude te voorkomen!
zucht, ik houd vol, zal wel weer heel lang duren dit. ze geven geen antwoord op mail, al zeggen ze van wel. morgen allemaal maar es bellen met tros radar?