Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hanzev - 19-02-2014 12:09:22
Huishouden & Energie

Kunstof kozijnen wanders

Beste yuriw,

ik ben wel benieuwd naar hoe de zaken verder verlopen / verlopen zijn.
ik zit in net zo'n situatie, we willen onze oude houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met goede isolatiewaardes (mbv lening bij het energiebespaarfonds, sinds kort ingesteld).
ook wij hebben tot nu toe maar 1 offerte ontvangen na 10 aanvragen.
en dan ook nog 50% bij opdracht, 40% voor aanvang en 10% na oplevering.
(en ik ben gekke henkie en ga daar intrappen jaja dacht het niet. kan niet eens met het oog op de financieringswijze.)
duidelijk is wel dat de meeste bedrijven niet zomaar een prijsopgave willen doen zonder dat ze eerst op je in hebben kunnen praten, terwijl wij juist graag eerst een globaal prijsbeeld willen hebben voor we met enkele bedrijven verder praten. en het hoeft niet het allergoedkoopste te zijn, we willen gewoon voor de komende tientallen jaren goed zitten, maar met fiets en ov kun je nu eenmaal niet overal even makkelijk "effe" naar toe dus een voorselectie is wel zo prettig.

ook wanders is een optie, we wonen relatief vlakbij op zo'n 21km, maar da's toch nog een flink eind fietsen als je geen auto hebt en je met ov niet naar duitsland kunt.
ze worden op de fora (ik ben al een tijdje aan het rondkijken) zowel bejubeld als afgekraakt (alle positieve opmerkingen zouden door henzelf geplaatst worden), en ze zijn ook één van de bedrijven die (nog) niet gereageerd hebben op de offerte aanvraag maar als ik ze daar op afreken kan ik nog heel wat andere bedrijven ook doorstrepen.

maar goed, dat is de achtergrond van mijn interesse, ben dus wel benieuwd naar het resultaat. zijn jullie nog steeds tevreden met jullie keuze?

onee wacht! ik heb pas sinds vandaag een account én noem meteen de naam wanders in mijn eerste post dus moet ik wel weer een nieuw alias van wanders zelf zijn het is overduidelijk.
sorry jongens bij deze dan maar even excuses dat ik tot nu toe meer een forumlezer was en geen deelnemer maar zo zijn jullie hier ook ooit terechtgekomen.
en ja, gezond wantrouwen is mij niet onbekend maar ik houd ver op de achtergrond ook nog vaag rekening met de vergezochte mogelijkheid dat niet élke positieve opmerking op een forum automatisch nep en poging tot reclame is, al zijn vele dat wel.

ik weet het, ik ben naïef.