Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 19-02-2014 13:05:28
Huishouden & Energie

Kunstof kozijnen wanders

[quote=hanzev schreef op woensdag 19 feb 2014, 12:09]

onee wacht! ik heb pas sinds vandaag een account én noem meteen de naam wanders in mijn eerste post dus moet ik wel weer een nieuw alias van wanders zelf zijn het is overduidelijk.
sorry jongens bij deze dan maar even excuses dat ik tot nu toe meer een forumlezer was en geen deelnemer maar zo zijn jullie hier ook ooit terechtgekomen.
en ja, gezond wantrouwen is mij niet onbekend maar ik houd ver op de achtergrond ook nog vaag rekening met de vergezochte mogelijkheid dat niet élke positieve opmerking op een forum automatisch nep en poging tot reclame is, al zijn vele dat wel.


ik weet het, ik ben naïef.

dat geeft toch niets dat je naief bent? eigenlijk is dat juist prettig, want dan ben je het proefkonijn dat niemand anders wil zijn. en ik vind dat we allemaal één zijn, dus je bent dan die mier die zich opoffert voor de mierenkolonie en zo draag je toch je steentje bij aan het goede doel. en misschien is wanders wel geweldig, wie zal het zeggen.

om toch mijn mierensteentje bij te dragen. ik heb een beetje rondgesnuffeld voor je en ik krijg de indruk dat er op zich niets mis is met wanders, maar wel behoorlijk aan de prijs.

dit vond ik op radar

"ik heb nu 6 offertjes liggen. duurste wanders 37000 zonder twijfel wordt het goed gedaan moet er zeker bij gezegd worden! maar keralit plaatsen arbeidloon van ruim 12000 vragen voor 3 a 4 dagen werk is niet normaal.

bedrijf in de buurt waar ze 2 huizen gedaan hebben in de straat en met stelkozijnen plaatsen kom ik nog onder de 20.000 en vkg aangesloten."


overigens, bent je niet @harrief die een offerte heeft aangevraagd bij de 'kozijnmeesters'? of is het zo'n dag dat iedereen kunstoffen kozijnen wil laten plaatsen?

mijn advies, vraag zoveel mogelijk offertes op, maar teken niets. verder moet je er rekening mee houden dat als een bedrijf niet bij een geschillencommissie is aangesloten, je in geval van een klacht naar de rechter zult moeten en in geval van een buitenlands bedrijf je naar de buitenlandse rechter moet.
een geschillencommissie is veel goedkoper dan een juridische procedure.

succes!

op het radarforum is nog een lange draad over kunstofkozijnen.

klik https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=16&t=80156">hier