Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 19-02-2014 21:25:14
Computers & Telefonie

Beveiliging smartfone

Daar had ik overheen gelezen, welke telefoon u heeft.
als u geen uitgebreide handleiding heeft dan kunt u die http://www.gebruikershandleiding.com/htc-desire/handleiding-5-298273.html">klik hier voor op de laptop downloaden (pdf).
op die site staan ook vragen van gebruikers.
het is met een prepaid kaartje overigens ook verstandig om (automatisch/op de achtergrond) synchroniseren uit te zetten, dat zal via instellingen bij accounts te vinden zijn. gps kunt u ook maar beter uitzetten (mogelijk via locatie en beveiliging o.i.d. te vinden). pakketgegevens gebruik ook uitschakelen, en 3g. zolang u e.e.a. nog aan het instellen bent en kunt u ook maar beter even het kaartje uit de gsm halen tot alles is zoals u het wilt hebben om niets aan prepaid te goed te verliezen.
groetn' oan grunn'