Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kh
khiron - 20-02-2014 12:12:47
Auto & Vervoer

Gazellekwaliteit niet meer zoals vroeger!

Nou ik wil hier wel op reageren.

de fietsenspecialist die de gazelle aflevert met een beschadigt iets is niet goed bezig. fiets betaal je ook voor en moet gewoon goed en schade vrij geleverd worden.
de fietsen maker die dit heeft willen oplossen, heeft het niet goed gedaan het beschadigen van de stuurbocht en het los laten zitten van een handvat is geen juiste goede monteur.

door te lossen spaken kan de fiets niet gaan zwabberen. hebben we het hier over een dames of over een heren fiets?
de heren fiets is juist stijver door de frame buis die boven langs loopt
en een dames fiets is zwabberig door dat het frame niet zo stijf is door dat er geen frame buis boven langs loopt.

het kraken wat van de pedalen afkomt, is niet het pedaal zelf maar de cranks die op de trap as zit gemonteerd dat komt doordat je aluminium monteert op staal en dat is goed te verhelpen met de juiste soort vet er tussen te doen en je hebt er geen last meer van.

de versnellingskabel is gewoon een pech gevalletje kan bij allerlei fietsen gebeuren het systeem is namelijk van nexus en niet van gazelle.

ik ben er van overtuigd dat dealers die deze fietsen verkopen, en problemen slecht verhelpen of er niet veel energie en aandacht aan besteden, er te weinig verstand van hebben en of geen materiaal ervoor hebben en of zelfs geen officiƫle dealerschap hebben met gazelle. en hierbij gazelle in zwart licht te zetten terwijl gazelle met de juiste kennis van de monteurs en winkel nog steeds dezelfde kwaliteiten heeft !